FAKE (echte naam Manuel Seikritt, Amsterdam – 1980) is vanaf 2005 bezig als street artist. Met behulp van stencils raakte hij al snel wereldwijd bekend in de street art scene.

FAKE’s muurschilderingen en straatkunst zijn te vinden in steden als New York, Londen, Parijs, Berlijn, LA, Madrid, Kopenhagen, Oslo, Bangkok etc.
Verder heeft hij solo-exposities en shows gehad in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Nederland en werkt hij met de beste galeries.

Zijn stencil- en graffiti-werk is zeer verzamelbaar en gewild, met uitverkochte shows op PAN Amsterdam en direct uitverkochte releases in samenwerking met galeries.
Naast fans en verzamelaars bevindt zijn werk zich ook in kunstcollecties van de Rabobank Collectie, beroemdheden, atleten en muzikanten.
Het meeste van zijn werk bevat autonoom werk, maar hij werkte ook samen met merken als Diesel, Bavaria, Philips, Vans, 55DSL.

FAKE is onlangs wereldwijd bekend geworden door zijn bekroonde kunstwerk genaamd “Super Nurse”, een “ode” aan alle zorgprofessionals over de hele wereld in de tijd van COVID-19. “Super Nurse” was te zien op nationale en internationale tv-zenders zoals MSNBC, AlJazeera en de Nederlandse nationale zender NPO1.