Super A, is het alter ego van de zeer getalenteerde Nederlandse kunstenaar Stefan Thelen (Goes 1981). Na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam heeft hij zich sterk verder ontwikkeld en behoort nu tot de top van de Nederlandse en Internationale street art scene.

In november 2012 is, in een door AVRO Kunst georganiseerde verkiezing, Stefan’s metershoge muurschildering van een duif op een vervallen pand in Goes, met grote meerderheid van stemmen door het publiek gekozen tot het beste straatkunstwerk van Nederland. Ook internationaal zijn werken van zijn hand in de openbare ruimte terug te vinden.

Super A werkt echter niet alleen op straat. Sinds enige tijd maakt hij ook olieverf schilderijen, hetgeen in combinatie met zijn schilderstijl zeer krachtige en intrigerende beelden oplevert. Vaak maken realistische afbeeldingen en fantasiefiguren, al dan niet in combinatie met een maatschappelijke boodschap, deel uit van zijn werk. Verder completeren sculpturen en installaties zijn inmiddels omvangrijke oeuvre. Samenwerkingen met andere kunstenaars gaat hij evenmin uit de weg. Stefan  kan met recht een multidisciplinair kunstenaar worden genoemd.

Werk van Super A is opgenomen in diverse (inter-)nationale kunstcollecties. Verder is zijn werk (inter-)nationaal geëxposeerd in gerenommeerde galerieën en op kunstbeurzen zoals Art Amsterdam, KunstRai, Realisme, Moniker Art Fair, Stroke Art Fair en Art.Fair21.