Voortkomend uit de creatieve handen van de internationaal exposerende broers Jo & Graeme Hagan, blazen de Hagan Brothers nieuw leven in de moderne kunst met stoutmoedige beelden ontstaan uit conventionele artistieke scholing beïnvloed door hedendaagse pop art.

Vanaf jonge leeftijd zijn de broers opgeleid door hun vader, de internationaal erkende meester impressionist Robert Hagan. Met hun meer traditionele stijl hebben de Hagan Brothers reeds een reputatie opgebouwd en geëxposeerd in talloze erkende galeries in de VS en Australië, waaronder galeries in Aspen, Beaver Creek, Denver, Dallas, Jackson Hole en door het gehele Middenwesten van de VS.

De recentere werken van de Hagan Brothers zijn sterk afwijkend van de meer conservatieve stijlen waarin zij werkten en waarmee zij bekend zijn geworden. Op deze manier brengt hun traditionele opleiding hen buiten de grenzen van de impressionistische artistieke stijlen. Dit maakt het mogelijk om meer intellectueel, gedurfde en uitdagende mijmeringen en experimentele, op pop art beïnvloede afbeeldingen te maken. De Hagan Brothers proberen om je fantasie op een dwaalspoor te brengen.

Bekijk hier de biografie video.

Hagan Brothers

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond