Pure Evil is waarschijnlijk de straat kunstenaar met de meest edele bloedlijn (blauw bloed) van vandaag de dag met een stamboom die naar verluidt een aantal heiligen en leden van verschillende Europese koninklijke dynastieën bevat.

Wat wel vaststaat, is dat hij één van de meest gewilde kunstenaars vandaag de dag is.

Pure Evil heeft een grote interesse in het verkennen van de donkere kant van het wrak van utopische dromen en de mythe van de Apocalyps. De Apocalyps brengt het geloof in de levens-veranderende gebeurtenissen die de geschiedenis brengt met al haar conflicten tot een einde.

Gedurende zijn 10-jarige verblijf in Californië ontdekte hij de cultuur van de street art. Hij werkte als ontwerper voor het invloedrijke streetwear kledingbedrijf Anarchic en liet zich beïnvloeden door de graffiti kunstenaars van de westkust.

Bij zijn terugkeer naar Londen begon hij zijn tag, en inmiddels handelsmerk, een konijn met vampier tanden, overal te schilderen.

Pure Evil heeft de afgelopen jaren wereldwijd geëxposeerd, ondermeer in China, Rusland, Mongolië, Brazilië, de VS en in heel Europa.

Verder produceert hij ook nog een maandelijkse radio show en geeft regelmatig workshops en lezingen over street art.

Pure Evil

Toont alle 24 resultaten